Ja s’apropa el concert de Nadal!

El Nadal s’apropa i amb ell, el nostre tradicional concert. El programa d’aquest any conté peces religioses de diferent caràcter i també com no, unes nadales populars catalanes.

Les ensalades eren cançons del Renaixement de caràcter juganer, un xic irònic, que desprenien alegria i bon humor, en els quals es mesclaven els gèneres religiosos i profans, així com mètrica diversa, idiomes i cançons populars.

Mateo Fletxa n’és el gran exponent. Va escriure ensalades per crear ambients d’innocència i bon humor durant les festes de Nadal. El Jubilate és un bon exemple, on s’explica de forma còmica la victòria i el triomf de la mare de Deu sobre el dimoni.

En contraposició, farem dues obres totalment diferents d’època i de forma, Si vis amari, ama y Ubi Caritas de dos autors nòrdics del segle XX, on l’harmonia càlida i amable ajuden a la reflexió del text.

El concert serà el diumenge 17 de desembre a les 20.30h, juntament amb la Coral Turó del Vent de Llinars del Vallès. Com sempre, serà a l’església amb entrada lliure i taquilla inversa. Esperem que gaudiu molt d’aquest concert amb nosaltres!